O nama

Tim mladih i inovativnih ljudi

Zaposlenici tvrtke Skladišna logistika su njena najveća vrijednost. Svojim poštenim pristupom poslu, odnosom prema kolegama i partnerima, te promišljanjem o unapređenju poslovanja tvrtke, zaposlenici Skladišne logistike razvijaju tvrtku i vode ju k ispunjenju zadane misije - postati vodeći partner u skladišnoj logistici.

Iako smo mlada tvrtka, osnovana u Travnju 2007. godine, uspjeli smo se profilirati na tržištu kao pouzdan i povjerljiv partner. Prenoseći vrijednosti Toyote, čiji proizvod zastupamo, prepoznati smo kao inovatori kojima nije u cilju isključivo prodati i servisirati viličare, već pronaći rješenje za potrebe kupca koje će optimizirati njihove skladišne procese s najmanjim troškovima i time im omogućiti dodatnu vrijednost. Slijedom te misli uvrstili smo u svoju ponudu i projektna rješenja skladišnih prostora, kao i prodaju skladišnih regala pružajući time kupcu savjet, idejno rješenje i potrebne proizvode na jednom mjestu. 

Kupac nam je jako važan i njegovo dobro poslovanje dokaz je naše uspješnosti kao jednog malog dijela u toj slagalici. Vodimo brigu oko troškova kupca uz uspješno svladane logističke zadatke i time ostvarujemo kontinuirani napredak zajedno.

Naša misija

Biti prepoznat kao prvi izbor svim kupcima koji imaju potrebu za manipulacijom robom i skladišnim rješenjima nudeći inovativne proizvode i kvalitetan servis koji pruža dodatnu vrijednost našim partnerima.

Poštovati okoliš, ambicije i očekivanja zaposlenika i partnera, kroz konstantnu želju za napretkom.

Vrijednosti Toyote osnova su uspjeha

Uspjeh Toyote dolazi od vizije i posvećenja postavljanja pet važnih principa – to je Toyota način. Toyotinih pet osnovnih vrijecdnosti izražava vjerovanja Toyote. Od svih članova Toyota tima, na svim razinama, očekuje se koristiti ove vrijednosti na svakodnevnom poslu i u odnosu prema drugima.

Vračajući se izvoru informacija kako bi donosili ispravne odluke, kontinuiranim napretkom, prihvačajući izazove i respektirajući suradnike i partnere, više od 700.000 ljudi u svijetu doprinose uspjehu Toyota tima.

Genchi Genbutsu

Vratiti se izvoru kako bismo pronašli činjenice bitne za donošenje ispravnih odluka, konsenzusa i postizanja ciljeva.

Kaizen

Konstantan napredak.  Budući se nijedan proces ne može prozvati savršenim, to nam uvijek daje prostora za napredak.

Izazov

Zadržati dugoročnu viziju i susretati se s izazovima s hrabrošću i kreativnošću potrebnom za realizaciju te vizije.

Timski rad

Toyota potiče profesionalan napredak pojedinca, pruža mogućnosti za razvoj i stremi ka vrhuncu učinka pojedinca i timova

Poštovanje

Toyota poštuje druge i  čini svaki napor kako bi razumijela druge, prihvaća odgovornost i daje sve od sebe kako bi izgradila povjerenje.

Politika kvalitete

Otvori poveznicu na politiku kvalitete.