Novosti

Misli CeMAT, misli Toyota – Svježe ideje i inovacije na CeMat sajmu 2016

Ove godine na CeMAT-u u Hannoveru, Toyota Material Handling još je jednom preuzela Paviljon 32 te od 31. svibnja do 3. lipnja izložila brojne viličare i koncepte koji podižu efikasnost u operacijama rukovanja materijalima.

"Sretni smo opet biti na ovoj fantastičnoj lokaciji, paviljonu 32”, za početak je eventa najavio Matthias Fischer, predsjednik Toyota Material Handling Europe-a. “Radovao sam se danu otvaranja i jedva čekam upoznati što je više korisnika moguće kako bismo izmjenjivali nove ideje i svježa razmišljanja. A mi smo ulagali u nove koncepte za budućnost koji će pomoći našim korisnicima da kombiniraju efikasnu logistiku s maksimalnom ekonomičnošću – to je naš cilj i filozofija – zovemo to Logikonomijom."

CeMAT, intralogistički sajam koji se održao u Hannoveru, bio je zato odlična prilika za Toyota Material Handling da sluša i uči od svojih korisnika te se pobrine za njihove potrebe. Sa svim novim saznanjima, Toyota nastavlja investirati u istraživanje i razvoj proizvoda i rješenja za europske korisnike.

Ovaj se fokus vidi i u sloganu za ovogodišnji sajam: Think CeMAT, think Toyota (Misli CeMAT, misli Toyota), a iz bogate smo ponude na sajmu izdvojili nekoliko zanimljivih lokacija.

 

Misli energija, misli Toyota

Energetska zona zvala se „Nova energija sad“ jer su nove energetske opcije bile, ne samo diskutirane, nego i već ispostavljene od strane Toyota viličara. Lithium-ion baterije sada su dostupan u cijelom rasponu električnih viličara, kao i za Traigo 48 električni čeoni viličar.

Misli budućnost, misli Toyota

Toyota viličari imaju i sjajnu budućnost – ona je na sajmu prezentirana jedinstvenom prilikom koja je vodila posjetitelje u budućnost na „Putovanju budućom tehnologijom“. Ova je atrakcija nudila pregršt kreativnih koncepata dizajniranih tako da posjetitelje natjera na razmišljanje o velikim mogućnostima i pozove ih da daju svoje mišljenje o tome.

Misli kvaliteta, misli Toyota

U ovom se području na sajmu posjetiteljima dao uvid u Toyota proizvodni sistem – kako je uklopljen u proizvodnju Toyota viličara i što to znači za sveukupnu kvalitetu. Baš zbog ovakve kvalitete i pouzdanosti, Toyotini rabljeni viličari uvijek se mogu ponuditi kao alternativa za nove Toyota viličare. Rabljeni viličari nude jednako visoku kvalitetu izvedbe jer su servisirani od strane ovlaštenih Toyotinih servisera s originalnim Toyota dijelovima kroz cijeli svoj radni vijek: jedina je razlika da korisnici plate manju cijenu. Velik raspon takvih vrhunskih rabljenih Toyota viličara možete pronaći i kod nas!

Misli pametno, misli Toyota

U kupoli Pametne dinakike, Toyota viličari pokazali su kako se informacije iz pametnih viličara pomoću I_Site tehnologije mogu koristiti da se prate i poboljšaju svi aspekti logističkih operacija – poput sigurnosti, energetske učinkovitosti, servisa i operatora.

Toyota TV

Toyota viličari također su mogli biti prikazani na jedinstvenom prijenosu uživo koji je pokazivao intervjue sa specijalistima za brojna područja u Toyoti. Oni su tako mogli dati novi pogled na mnoge ideje i inovacije koje su Toyota viličari prikazali na ovom događaju.

Uspješni je sajam zaključen 3. lipnja, a mi nastavljamo s marljivim radom. Nazovite nas i pitajte više o mogućnostima koje vam pružaju naši Toyota viličari – bit će nam jako drago pomoći vam da vaš posao bude na još višoj razini!

Toyota CeMAT 2016