Novosti

Toyota BT Lifter - pobjednik na iF Universal Designu 2016.

Toyota BT Lifter L serije, ručni paletni viličar Toyota Material Handling Europe koji već ima kultni status u poduzećima koji se bave skladištenjem i manipulacijom tereta, označen je kao favorit stručnjaka na iF Universal Designu 2016.

Nagrada je dodijeljena tijekom Munchenskog tjedna kreativnih poslova gdje je naš viličar sudjelovao u izložbi skupa s ostalim natjecateljima.

Originalno dizajniran od strane švedskog industrijskog inženjera Rune Monöa još 1967. godine, desetljećima je funkcionalni dizajn ovog paletnog viličara napredovao sve dok nije postao standardom za sve paletne viličare na svijetu. Sada se Toyota BT Lifter gradi u skladu s Toyotinim proizvodnim sistemom i ima jedinstvenu doživotnu garanciju koja traje čak 99 godina. Zbog svega ovoga, Toyota BT Lifter i prošle je godine dobio nagradu – Japanese Good Design Long Life Design Award 2015 („Dobar dizajn, dug život“).

Ove je, pak, godine, pobjednika birao žiri koji se sastojao od više stručnjaka – između ostalog, eksperata iz BMW grupe, Bauhausa i ostalih uspješnih poduzeća. Žiri je u obzir uzeo više krucijalnih kriterija: široku, fleksibilnu, jednostavnu i intuitivnu upotrebu, sigurnost i toleranciju na greške, tržišni potencijal, izvodljivost ideje i inovativnost te energetsku održivost i prilagođenost okolišu.

Na kraju, s ovoliko zahtjevnih kriterija, zaista možemo reći da smo počašćeni što našim korisnicima možemo ponuditi ovako sjajan paletni viličar.

Nazovite nas i isprobajte ga – garantiramo da će dići i Vaš posao na višu razinu. I da, garantiramo to punih 99 godina.

Toyota BT Lifter - Video