Novosti

Toyota izbacila na tržište novi Električni visokopodizni viličar

Toyota Material Handling izbacuje potpuno novu seriju električnih visokopodiznih viličara na europsko tržište.

Dizajniran za horizontalni transport I odlaganje paleta u regale u vrlo teškim aplikacijama rada, prilagodljivi BT Staxio SPE nudi pravi model za svaku aplikaciju.SPE120/140/160/200 s fiksnim doljnjim vilicama za rad s otvorenim paletama. Modeli SPE120L/140L/160L/200L s doljnjim vilicama koje se podižu za rad na neravnim podlogama ili manipulaciju dvije palete odjednom. Model SPE 140S s raširenim doljnjim vilicama za rad s različitim dimenzijama paleta ili model SPE 200 D predviđen za rad s dvije palete sa specijalno uskom verzijom šasije za intenzivan rad unutar regala. S velikom raznolikošću, ova serija dozvoljava Vam manipulaciju robom u svim aplikacijama.

Kompaktan, pouzdan I dizajniran za intenzivan rad, naš BT StaxIo P serije podiže vilice na 6 m visine, što je najviše u klasi, I kreće se brzinom od 10 km/h za brzu manipulaciju robom. Nosivost je povećana za 16% u usporedbi s prethodnim modelom te ga I u ovom segmentu svrstava u najbolje u klasi. To je postignuto naprednom tehnologijom koja postiže savršenu stabilnost kod podizanja tereta. SPE je konstruiran za operatera pružajući minimalnu razinu buke I vibracije, okretanje za 180° uz pomoć ergonomske ručke upravljanja što omogućuje zadovoljstvo pri radu s ovim viličarom.

Sigurnost je povećana s konceptom krana “Totalview” koji omogućuje odličnu vidljivost kroz kran prema vilicama bez obzira na kojoj visini se vilice nalazile. Sigurnost operatera kroz padajuće ili fiksne rukohvate koji mogu imati I zaštitu za leđa, te kontrolu brzine kod skretanja pružaju jednostavnu I sigurnu manipulaciju robom.

U Isto vrijeme Toyota Material Handling proširuje ponudu svojih BT Staxio viličara sa 7 novih modela. Novi električni visokopodizni viličari za teške aplikacije uključuju nosivost od 1,4; 1,45; 1,6 I 2 tone nudeći istu snagu u smislu produktivnosti, pouzdanosti, sigurnosti I ergonomije.  Svi modeli dolaze I u hladioničkoj izvedbi.

“Naši novi viličari BT Staxio SPE I SWE idealni su za rad u vrlo teškim aplikacijama I izvrsni su za više vrsta poslova. Dizajnirani su djelovati u sigurnom, produktivnom, ali isto tako energijski efikasnom načinu. Ovi viličari mogu biti proizvedeni na bazi Lithium-Ion tehnologije čime optimiziraju trošak energije I efikasnosti još puno više”, kaže Martin Mimer, direktor proizvodnje skladišnih viličara u Toyota Material Handling Europe. “Novi BT Staxio viličari također dolaze u ponudi sa sustavom za praćenje rada viličara - Toyota I_Site, unapređujući sigurnost I produktivnost našim korisnicima.”