I_Site prednosti - Toyota pametni viličari postaju standard

Znate li točno koliko dugo se Vaši viličari voze skladištem? Ili koliko vremena neki viličari ne obavljaju svoju funkciju? Postoji li neko rješenje koje bi poboljšalo i olakšalo redovito održavanje kao i smanjilo sveukupne troškove? Sada je to sve moguće, jer postoji jednostavan način da nadgledate i kontrolirate Vaše operacije, što rezultira u povećanju efikasnosti, produktivnosti i sigurnosti. Svi skladišni Toyota viličari iz Skladišne logistike koji se naručuju nakon listopada 2018. godine dolaze s integriranim hardverom. U Toyoti pokušavamo postaviti ovaj koncept kao standard jer Vam želimo ponuditi suvremene viličare i sve potrebno kako bi zajedno stvorili zdravo poslovno okruženje.

Istražite sve mogućnosti pametnih viličara

Pametni Toyota viličari kao standard u sebi imaju mogućnost pregleda informacija o tome koliko su aktivni, njihovu korisnost, zadnje servise i detalje vlasništva viličara, kao i mogućnost obavljanja servisa pomoću mobilnog uređaja. Kako biste preuzeli potpunu kontrolu nad Vašim operacijama potreban Vam je jednostavan pregled svih viličara koje posjedujete na jednoj listi flote. Također možete pratiti informacije o upotrebi Vaših viličara kroz radne sate kako bi zakazali održavanje u pravo vrijeme, te tako eliminirali bespotrebno trošenje usluga popravka a tako i novca. Kako bi osigurali maksimalnu iskoristivost, lako možete kontaktirati Vaš servisni tim kroz našu aplikaciju.

Pregled cijele flote

Imat ćete pristup web portalu i potpuni pregledu svih viličara u Vašem vlasništvu. Također ćete moći vidjeti radne sate, redne brojeve flota, mogućnosti servisa i ostale podatke.

Iskorištenost viličara

Pratite svoje aktivne sate i prilagodite intervale redovnih servisa kako bi znatno produžili životni ciklus Vaših viličara.

Zahtjevi za servise

Lagano stupite u kontakt sa svojim servisnim timom preko web portala ili kroz našu aplikaciju pomoću slanja slike problema i/ili dodatnog objašnjenja u oblici poruke.

I_Site program za upravljanje flote

Jednim klikom aktivirajte I_Site kako biste pratili Vaše viličare i vozače s ciljem poboljšanja gdje je potrebno.

Koje su prednosti korištenja pametnih viličara za Vaše poslovanje?

Pametni viličari Vam pružaju mogućnost spojiti se u Toyotin I_Site program za upravljanje flotom i daju pristup pravim informacijama kako biste bili u potpunoj kontroli nad svojim poslovanjem.

Aplikacija Vam dopušta da reagirate iz sigurne udaljenosti ako je potrebno, neovisno o tome jeste li vlasnik samo jednog viličara ili posjedujete više viličara raspršenih na više lokacija.

Ovo su neki od primjera kako Vam pametni viličari mogu pomoći unaprijediti Vaše poslovanje, kako bi dobili maksimalan omjer cijene i kvalitete, te kao rezultat svega ekstremnu optimizaciju poslovnih procesa, bez nepotrebnih troškova energije, vremena i prostora.

Opširnije

Pametni viličari povezuju Vaš poslovni svijet

Kako današnji pametni viličari pripremaju Vaš posao za budućnost?

Od danas, naši viličari će Vam pomoći osigurati budućnost Vaših skladišnih procesa. Prikupljanjem i analiziranjem podataka iz Vaših pametnih viličara, bit ćete korak ispred svih područja Vašeg poslovanja koja se neprestano mijenjaju. Bit ćete u mogućnosti produžiti životni ciklus svoje opreme i prilagoditi broj potrebnih viličara tijekom određenih perioda u godini. Također ćete moći uživati u posebnim pogodnostima koje su Vam potrebne kao predvidjeti popravke kako bi izbjegli radne stanke koje usporavaju radne procese.

Kako naši viličari doprinose zdravom radnom okruženju?

U svijetu gdje je sve povezano, viličari Vam pružaju pravovremene informacije kako bi osigurali da ste baš Vi u potpunoj kontroli i da imate mogućnost poboljšanja efektivnosti svojih pogona. Moći ćete mjeriti i unaprijediti svoje poslovanje, pa čak i reagirati sa sigurne udaljenosti ako je potrebno. Neovisno o tome posjedujete li samo jedan viličar ili imate veliku flotu viličara raspršene po raznim lokacijama. Rezultat je uvijek zdravi pogon sa svom potrebnom optimizacijom, bez nepotrebnog trošenja energije, vremena i prostora.

Sve što trebate znati o Toyota pametnim viličarima

Što zapravo znači izraz pametni viličar?

To je ustvari viličar koji je povezan u mrežu viličara te zahvaljujući ugrađenom hardveru ima mogućnost slati informacije o svome radu. Možete povezati sve Vaše viličara unutar flote, sakupljati podatke od svakog pojedinog viličara i tako dobiti dobar pregled svih aktivnosti Vaših poslovnih procesa.

Pametni viličari dolaze opremljeni s hardverskim uređajem koji komunicira online u stvarnom vremenu s web poslužiteljem i njegovim korisnicima pruža bitne informacije o funkcionalnosti Vašeg viličara. Povezivanje, praćenje i analiziranje ima jedan glavni cilj: optimizaciju efektivnosti Vašeg poslovanja, kao i smanjenje ukupnih troškova vlasništva (eng. TCO – Total cost ownership) uz poboljšanje povrata na ulaganja (eng. ROI – Return of investment).

Što je Toyotin pametni viličar koji sadrži hardverski uređaj?
Kako sve to funkcionira u pozadini?
Koje sve značajke dolaze zajedno s pametnim viličarima?
Koje su prednosti i značajke korištenja pametnog viličara?
Kolika je cijena pametnog viličara i kako da postanem korisnik I_Site sustava?
Kakva je zaštita mojih osobnih podataka kada govorimo o podacima prikupljenim od strane pametnih viličara?
Kako se moji podaci prikupljaju i pohranjuju?