Iskusite najbolji sustav za rizik i sigurnost

Iskoristite pametne opcije povezivanja unutar I_Site aplikacije kako bi kontrolirali pristup Vašoj opremi, izbjegli skupe troškove nastale od udaraca i poboljšali Vaše proaktivno upravljanje rizikom.

Upravljanje brzinom viličara

Prevelika brzina je najčešći uzrok sudara. Spriječite rizične i opasne radne situacije u Vašem skladištu koristeći I_Site za kontrolu brzine Vaših viličara dok obavljaju rukovođenje robom.

Nadzor udaraca smanjuje troškove

Sudar na radu osim ozljeđivanja vozača i drugih sudionika u skladišta, može znatno naškoditi i Vašem viličaru, opremi, skladišnim regalima i uskladištenoj robi. Uz pomoć senzora za udarce na raspolaganje dobivate potpuni pregled svih novonastalih udaraca, kada su se dogodili, pri kojoj brzini i ono najvažnije, zašto je došlo do njih. Na taj način možete otkriti problem  u korijenu i spriječiti događanja sličnih nesreća. Možete izabrati opciju da se odmah nakon udarca Vaš viličar uspori skroz do vrlo male brzine, te neće moći normalno funkcionirati sve dok ga ne provjeri i ponovo pokrene autorizirani serviser. Ako je nesreća mnogo ozbiljnija, može izabrati i opcija da se viličar potpuno ugasi.

Korak ispred svih s predoperacijskim provjerama i sigurnosnim procedurama

I_Site vam olakšava pratiti koji vozači smiju voziti određene vrste viličara. Da biste dodatno spriječili nezgode i osigurali da su Vaši povezani viličari u besprijekornom stanju, aplikacija I_Site također može tražiti ovlaštene zaposlenike da izvrše pred-operativni pregled i sigurnosni postupak prije pokretanja viličara.

Daljinsko upravljanje - učinkovito nadgledanje s bilo kojeg mjesta

Praćenje reguliranje više različitih skladišta, osobito ako fizički niste prisutni, nije uvijek tako jednostavno. Bez obzira gdje se nalazite, morate ostati u kontroli i pobrinuti se da se što brže riješite svakog problema. Zahvaljujući mobilnoj aplikaciji I_Site, u svakom trenutku možete znati što se događa u Vašem skladištu, uz mogućnost da poduzmete mjere sa sigurne udaljenosti, ako je potrebno.

Paket koji najbolje odgovara Vama je I_Site Explorer